Verdachte aangehouden met ingelijste foto’s benadeelde

De 39-jarige Brayn S. is op woensdag 21 oktober door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aangehouden. Brayn werd op heterdaad betrapt door buren toen hij spullen die hij uit een bakkerij had weggenomen ergens achter een schutting wegzette. De oplettende buren schakelde de politie in. Toen de politie op de plek aankwam, was Brayn reeds weg. Na een uur werd hij wederom gezien met een zwarte zak waarin er vermoedelijk goederen waren.

De politie werd voor een tweede keer ingeschakeld. Bij het zien van het politievoertuig liet Brayn de zak vallen en probeerde onder een schutting  weg te kruipen. Het gelukte de wetsdienaren om hem aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.
In de zak had de verdachte 27 stuks  aluminium deegbakjes, fotolijsten met de foto’s van de benadeelde erop  en 207 DVD films. De eigenaar kon op zo een manier makkelijk worden achterhaald en opgeroepen. De bekende kruimeldief  is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.