Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie.

Politie eenheden hebben tijdens een algehele veiligheidscontrole ,op zondag 15 juli aan de Henck Arronstraat, de 22-jarige autobestuurder Clemens C. aangehouden.

In opdracht van een Hulp Officier van Justitie, die ter plaatse was, is het voertuig Clemens gecontroleerd. De wetsdienaren stuitten daarbij op zes dozen wegwerp luiers, twee auto accu’s, vijf pakken instant baby rijstmeel, één pak wegwerpdoekjes (“wipes”) twee nog in verpakking zijnde “headphones” drie “walkmans” eveneens in verpakking en één doos inhoudende een massage apparaat.
Clemens wilde in eerste instantie niet verklaren hoe hij aan die goederen gekomen was.. Korte tijd daarna gaf hij aan dat de goederen een neef van hem toebehoren. Voorts dat die neef militair van beroep moet zijn. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Clemens in verzekering gesteld. Het nader onderzoek zal de politie samen met de militaire politie verrichten. De goederen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.
De auto die Clemens bestuurde is na onderzoek afgestaan aan de rechtmatige eigenaar in deze een zus van hem.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.