Verdachte aangehouden bij drugsinval te Henar

handboeien

Wetsdienaren van het politiebureau Henar hebben op vrijdag 4 augustus 2023 na vele klachten en bekomen informatie bij een drugsinval op een adres aan de Parelrijstweg in het district Nickerie, de man des huizes D.R, in de kraag gevat.


Volgens informatie zou de eigenaar D.R. op zijn woonadres drugs verhandelen waardoor er vaak een toestroom van drugsgebruikers op die locatie was waar te nemen. De wetsdienaren stelden op 4 augustus 2023 een onderzoek in en bij het zien van de politie rende de verdachte D.R. naar een kamer achter zijn woning. Daarbij merkte de politie op dat de eigenaar een plastiekenzak met inhoud uit het raam van de kamer gooide. Bij controle door de politieambtenaren werden in de plastiekenzak aangetroffen en in beslag genomen 58 wikkels vermoedelijk cocaïne.


De drugshandelaar werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.R. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.