Verbranding padie kaf leidt tot bedreiging; verdachte heengezonden

De politie van het bureau Henar heeft op vrijdag 3 november 2023 de verdachte J.S., na zijn buurman en zijn huisgenoten met de dood te hebben bedreigd, opgespoord en aangehouden.

Na een telefonische melding van een brand op diezelfde dag te Groot Henarpolder in het district Nickerie deden de wetsdienaren van bovengenoemde politiebureau het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de beller A.R. aangetroffen, die de politieambtenaren te kennen gaf dat zijn buurman J.S. padie kaf op zijn achtererf heeft aangestoken. Daardoor ondervonden de buurtbewoners last van stank en enorme rookontwikkeling. De brandweer werd vervolgens ingeschakeld en werd het vuur geblust.

Kort daarna deed A.R. het politiebureau aan en deed aangifte van bedreiging tegen zijn buurman J.S. . Naar zeggen van de aangever heeft J.S. hem en zijn huisgenoten met de dood bedreigd, aangezien de verdachte vindt dat de aangever de politie heeft ingeschakeld.

De verdachte buurman werd op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is J.S. na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.