Verboden spullen bij reguliere cellenhuiscontrole in beslag genomen te Geyersvlijt

De politie van Regio Paramaribo heeft op maandag 10 april 2023 tijdens een reguliere cellenhuiscontrole te Geyervlijt 31 aanstekers, 9 mobiele telefoons, 17 steekvoorwerpen, 8 Ear piece, 1 digitale fijn weger, 2 patronen (9 mm), 1 bol marihuana, een hoeveelheid bedradingen, een powerbank en een ijzeren staaf aangetroffen en inbeslaggenomen.

De arrestanten hebben heftig geprotesteerd tegen de controle, waarbij de politie met voorwerpen werden bekogeld. Door kordaat optreden van de Mobiele Eenheid (M.E.) en het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), hebben er zich geen calamiteiten voorgedaan en werd de situatie snel onder controle gebracht.

De Korps leiding geeft aan dat het belangrijk is dat de veiligheid van arrestanten en dienstdoende ambtenaren gewaarborgd blijft. Er wordt onderzocht hoe de inbeslaggenomen spullen in het cellenhuis zijn beland, waarna er maatregelen getroffen zullen worden om herhaling te voorkomen.
Er zal zonder aanzien des persoons worden opgetreden tegen medewerkers van wie er vermoedt wordt dat zij hand- en spandiensten verrichten aan arrestanten in de cellenhuizen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.