Veiligheidsplan politie Regio Paramaribo en Midden moet resulteren in verbetering veiligheidsgevoel

Het Korps Politie Suriname zal in de Regio’s Paramaribo en Midden met het Nationaal Leger en overige veiligheidsdiensten ingaande maandag 11 september 2023 doorgaan om middels een ingesteld veiligheidsplan, veiligheid verhogende interventie maatregelen te treffen om de stijgende criminaliteit een halt toe te roepen. Daarbij zal de aandacht meer gericht zijn op aanpak van de harde criminaliteit en het stelselmatig verbeteren van het veiligheidsgevoel in de samenleving. De harde criminaliteit en georganiseerde misdaad zullen zowel preventief als repressief worden aangepakt.


Op automobilisten en overige gemotoriseerde verkeersdeelnemers wordt het beroep gedaan er zorg voor te dragen, steeds alle bescheiden van het door hen bestuurd voertuig op dat moment, ter beschikking te hebben. Gaat u na dat de verlichting van het voertuig vooral bij de nachtelijke verkeerscontroles in goed werkende staat verkeerd.

Veiligheid, een zaak van u en de politie.
Politie public relations.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.