Veiligheidscampagne KPS reeds van start gegaan

DSC06434DSC06440

De veiligheidscampagne van het Korps Politie Suriname, is op 1 augustus van start gegaan. Het  startsein is gegeven bij het pompstation Lo Tam Loi op de hoek Maagden- en Dokter Sophie Redmondstraat. Vanaf dit vertrekpunt zijn taxichauffeurs en bushouders die hun eindstandplaats in de nabije omgeving hebben, benaderd met een speciale boodschap over veiligheid. De chauffeurs werden gecomplimenteerd voor het feit dat zij de verantwoordelijkheid over de veiligheid van zichzelf en hun mede-inzittenden op hun schouder nemen.

Ook de taxi- en buschauffeurs van de Heiligenweg en het oude veerplein zijn aangedaan. De chauffeurs reageerden positief op het feit dat de politie op een andere manier dan het bekeuren van verkeersovertreders of het controleren van bescheiden, bezig is.

Aan de chauffeurs zijn stickers en dashboardkaarten overhandigd met een aanmanende of een complimenterende tekst erop waar ook de imagomascottes van het KPS op prijken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.