Veiligheidscampagne afgesloten: politie gaat door met voorlichten

Het Korps Politie Suriname heeft haar veiligheidscampagne op woensdag 30 september afgesloten in het district Nickerie. De campagne is op 1 augustus van start gegaan. Het startsein van de campagne is gegeven in de binnenstad van Paramaribo.

Het doel van deze campagne is om de gemeenschap erop te wijzen dat veiligheid belangrijk is voor een ieder. Deze boodschap werd overgebracht door middel van het verstrekken van promotiemateriaal dat door de afdeling Public Relations (P.R.) van het KPS  is ontworpen.

De veiligheidscampagne had betrekking op het verkeer, op de vakantie periode en op huis en omgeving. Er zijn verschillende activiteiten door de politie uitgevoerd in samenwerking met andere organisaties om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met de campagne. Zoals bij het startsein is aangegeven door de politie zijn de verschillende districten aangedaan.

Er zijn ongeveer 3800 mensen bereikt met de veiligheidscampagne.  De politie zal ook na deze campagne doorgaan met het voorlichten van burgers en geven van tips.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.