Veertig jarige dochter mishandelt moeder met bierfles

De 40-jarige V. is op zaterdag 13 maart door de politie van het bureau Latour op haar woonadres opgespoord en aangehouden voor mishandeling van haar 60-jarige moeder.
Het politioneel onderzoek wees uit dat er een ernstige woordenwisseling ontstond tussen moeder en dochter, nadat de verdachte V. door haar moeder werd aangesproken over het losbandig leven dat ze leidt. Dit viel niet in goede aarde bij V., waardoor zij een bierfles pakte en deze stuk sloeg op het achterhoofd van haar moeder. De 60-jarige vrouw viel hierdoor op de vloer, waarna de dochter bij die gelegenheid een stuk van de kapotte bierfles opraapte en deze tegen de hals van haar moeder hield.
Het gelukte de moeder zich in veiligheid te brengen door naar binnen te kruipen, waarna zij de politie van Latour inschakelde. De wetsdienaren die gauw ter plaatse waren, hielden de dochter aan. Zij gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd, omdat zij de situatie al beu is. De kapotte bierfles is eveneens in beslag genomen.
De verdachte V. is na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.