Veertien jarig meisje besteelt moeder

De 14-jarige Rochella F. is op woensdag 27 januari, nadat haar moeder aangifte heeft gedaan, door de politie van Rijsdijk aangehouden.

Volgens verklaring van de moeder is haar dochter onhandelbaar en is vaak op straat met vriendinnen. Als de vrouw niet thuis is, doet zij haar woning op slot, aangezien Rochella er een gewoonte van heeft gemaakt haar spullen weg te nemen.

Ze ging woensdag uit huis en deed haar woning goed op slot. Bij aankomst thuis merkte ze op dat het slot van de deur was open geforceerd. Toen zij binnenstapte ontdekte ze dat er weer spullen uit de woning zijn weggenomen. Ze vermoedde gelijk dat haar dochter haar dit weer moet hebben aangedaan en deed aangifte bij de politie.

Rochella werd aangehouden en is na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie in het cellenhuis te Opa Doeli beland. Daar het om een jeugdige gaat is de zaak overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.