“Vee opkoper” ingesloten

De recherche van regio Midden heeft op maandag 5 november de 42-jarige Iwan D. na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten in verzekering gesteld voor oplichting
Een benadeelde deed begin november aangifte tegen Iwan. Volgens verklaring van de aangever is hij benaderd door een vee opkoper genaamd Ashruf ,die enkele schapen, geiten en koeien wilde kopen. Naderhand zou blijken dat Ashruf de 42-jarige Iwan,D. is.
De aangever/veehouder had alleen maar schapen ter verkoop. Onder valse voorwendsels haalde Iwan de veehouder over om vier schapen ter waarde van SRD 1.750 voor hem te verkopen. Iwan beloofde het verschuldigd bedrag na een uur te komen betalen.
Toen Iwan niet kwam opdagen deed de veehouder aangifte op het politiebureau de Nieuwe Grond.
Het vermoeden bestaat dat er meerdere mensen door Iwan,D. alias Asruf moeten zijn opgelicht. Deze worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van regio Midden. Deze afdeling is te bereiken op het telefoonnummer 582050.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.