Vee dieven tijdens road-block aangehouden

Wikash D. (33) en Krishan S. (26) zijn in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 februari te Monkshoop  aangehouden.

De wetsdienaren die bezig waren met een road-block zagen op een bepaald moment een bestelauto hun richting oprijden. Bij het zien van de politie, keerde de bestuurder het voertuig en reed met een hoge snelheid weg. De politiemannen waren genoodzaakt de achtervolging in te zetten, waarbij het voertuig werd klem gereden.

In het voertuig zaten de bestuurder en een meerijder. Na een onderzoek in de bak werden twee koeien aangetroffen. Daar hun verhaal ongeloofwaardig overkwam, werden zij aangehouden. Tenslotte verklaarde het tweetal dat zij de dieren op vrijdag 5 februari op een adres in het district Wanica te hebben gestolen. De koeien werden in beslag genomen en Wikash en Krishan werden overgebracht naar het politiebureau.

Bij navraag op het politie bureau de Nieuwe Grond bleek dat de eigenaar aangifte van diefstal van zijn koeien had gedaan.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide mannen in de sterkte van het cellenhuis opgenomen. De koeien zijn weer afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.