Vechters aangehouden voor mishandeling

De politie van het ressort Santo Boma heeft op dinsdag 22 augustus een aangever en een verdachte van mishandeling aangehouden. Perdiep S. (39) deed op 5 augustus aangifte van mishandeling. Hij verklaarde in een woordenwisseling te zijn geraakt met een worstverkoper Marcel (30). Aan de hand van zijn verklaring is Marcel op dinsdag opgespoord en aangehouden.

Marcel verklaarde een mobiele nummer van een collega aan Perdiep te hebben gevraagd. Perdiep weigerde het nummer door te spelen, waardoorer een woordenwisseling ontstond. Perdiep gooide de inhoud van zijn cup op Marcel met als gevolg een gevecht. Marcel heeft de man vuistslagen toegebracht en deed aangifte. Hij is verwezen naar de oogarts.

Marcel is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Perdiep is in opdracht van een lid van het Openbaar Ministerie ook als verdachte van de uitlokking tot het gevecht aangemerkt en aangehouden. Ook hij is ingesloten. De politie van Santo Boma onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.