Vaseline dief aangehouden en opgesloten

De 49-jarige Anand, N. is op zaterdag 2 maart op heterdaad betrapt door de winkelier bij het stelen van een potje vaseline in een winkelzaak aan de Coesewijnestraat.

Anand nam de benen met het potje vaseline in zijn hand. Hij werd daarbij achterna gezeten door de winkelier en een arbeider. Tijdens zijn vlucht zag Anand kans het potje vaseline aan een andere man te overhandigen die daarna ook wegrende.

Het gelukte de winkelier en zijn arbeider om Anand aan te houden en over te dragen aan de ingeschakelde politie van het ressort Flora. Anand heeft toegegeven dat hij het potje met vaseline wilde stelen. Voorts dat hij dat potje met vaseline terug plaatste op de rek toen hij door de winkelier betrapt was.

Uit het voorlopig onderzoek is inmiddels naar voren gekomen, dat Anand zich op zaterdag 16 februari reeds schuldig had gemaakt aan diefstal in dezelfde winkelzaak. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe hij op die zaterdag drie potjes vaseline steelt. Anand ontkent wat van die diefstal af te weten en verklaart dat de dief op de camerabeelden iemand is die op hem lijkt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Anand in verzekering gesteld. De man aan wie hij het gestolen potje met vaseline gegeven heeft wordt opgespoord.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.