Valse profielfoto voor lokken van mannen

De politie van Latour kreeg op zondag 18 oktober via de Centrale Meldkamer van de politie melding dat een man zich in het ressort  bevond met een kapverwonding. Ter plaatse trof de politie twee mannen aan die elkaar verwondingen hadden toegebracht. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de 17-jarige Shakiel, J. een facebook account heeft geopend met een profielfoto van een vrouwspersoon.  Op die manier  kwam hij in contact met de 20-jarige Badam, A.  Zij maakten een afspraak via facebook en ontmoetten elkaar op het adres waar het geval zich heeft voorgedaan.  

Bij aankomst op de plek kwam Shakiel vanuit een leegstaand perceel in een boxershort te voorschijn. Badam ontdekte toen dat hij met een man te doen had en geen vrouw. Tijdens een gesprek tussen de heren, ging Shakiel akkoord om oraal seks met Badam te hebben. Op een bepaald moment wou Badam ook anaal seks  hebben, maar Shakiel weigerde dit.  Partijen raakten hierdoor in een gevecht. Shakiel heeft een snij verwonding aan zijn neus opgelopen, die hem is toegebracht middels een scherpvoorwerp.

Een deel van de neus van Badam is afgebeten door Shakiel. Ook heeft hij bijt verwondingen aan zijn arm opgelopen. Het gelukte Badam op een bepaald moment weg te rennen en hulp te zoeken. De politie van Latour werd ingeschakeld en beide heren werden overgebracht naar de basis. Voor medische behandeling zijn ze met de pro afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Beiden zijn verwezen naar de plastische chirurgie. Het tweetal is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake wederzijdse mishandeling.    

Tijdens het verhoor heeft Shakiel verklaard dat hij als profielfoto een vrouwspersoon gebruikt om zodoende makkelijk aan beltegoed te komen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.