Valentino ingesloten voor het vermoedelijk verspreiden van pikante foto’s van zijn ex-vriendin

De 30-jarige Valentino K. is op dinsdag 19 augustus aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten voor pornografie. Valentino wordt ervan verdacht seksueel getinte foto’s van zijn ex-vriendin digitaal verspreidt te hebben.
Valentino had een liefdesrelatie met een jonge vrouw. Tijdens die relatie hebben zij samen enkele pikante foto’s gemaakt. Toen de jonge vrouw de liefdesrelatie beëindigde bedreigde Valentino haar met het digitaal verspreiden van de foto’s. Hij kon niet verkroppen dat zij geen liefdesrelatie meer met hem wilde hebben.
Valentino voegde vermoedelijk de daad bij het woord want de foto’s zijn gestuurd naar het werk e-mailadres van de vrouw waar haar collega’s de foto’s hebben gezien. Althans collega’s die toegang hebben tot het werk e-mailadres.
De vrouw deed aangifte tegen Valentino. Hij ontkent iets af te weten van het verspreiden van de foto’s in kwestie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Valentino, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld door de politie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.