Vader kapt zoon na woordenwisseling dood

De 39-jarige Tony Persaud is op zaterdag 22 februari om het leven gebracht tijdens een kappartij. Dit geval vond plaats op een woonadres te Welgedacht C.
De politie van het bureau Santo Boma kreeg via het Command Center de melding van een kappartij op de boven vermelde locatie. De wetsdienaren deden de plek van het gebeurde aan. Zij troffen een man met een kapverwonding in zijn buikstreek aan, waarbij Persaud kort daarna het leven heeft gelaten.
Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Persaud is gekapt door zijn 59-jarige vader Asokh G.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het geval tussen de vader en zijn zoon een slepende ruzie is. Volgens verklaring van de partner van Persaud leefden de vader en zoon in onmin met elkaar. Ieder keer wanneer de vader dronken was, werden de zoon Persaud en zijn partner uitgescholden en met de dood bedreigd. Op de bewuste dag was dat weer het geval. De zoon die ook onder invloed van alcohol verkeerde, kreeg een woordenwisseling met zijn vader.
Tijdens de ruzie duwde Persaud zijn vader, waarbij de man op de grond kwam te vallen. Na die handeling te hebben gepleegd deed de zoon zijn woning aan om een bier te drinken. Zijn vader kwam op een onbewaakt moment bewapend met een scherpvoorwerp op hem af, en bracht zijn zoon Persaud enkele snij- en steekverwondingen toe op het lichaam. Tengevolge van de bloeding is Persaud neergestort. De vader is door de ingeschakelde politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is vader Asokh in verzekering gesteld.
Het lijk van Persaud is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het scherp voorwerp waarmee de vader zijn zoon Persaud heeft verwond is nog niet terecht. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.