Vader en vriend van dochter ingesloten voor wederzijdse mishandeling

De 53-jarige Omaram en  de 20-jarige  Sisal B. zijn respectievelijk op zaterdag 6 en maandag 8 oktober, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Deze mannen hebben elkaar verwondingen toegebracht tijdens een gevecht. De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding binnen  van een vechtpartij op een adres in het ressort.

Uit politie onderzoek kwam vast te staan dat  Sisal het adres van zijn vriendin aan deed om haar te bezoeken. Bij die gelegenheid vroeg haar vader  Omaram hem om rekenschap over het feit dat hij zijn dochter mishandeld had.

De mannen geraakten in een woordenwisseling. Sisal ging op een gegeven moment weg om gewapend terug te komen. Omaram wachtte hem op met een scherpvoorwerp. De mannen vielen elkaar aan met het gevolg dat zij beiden gewond raakten en als  verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt werden.  Na medische behandeling is  Sisal op zaterdag 6 oktober ingesloten. Op maandag 8 oktober is Omaram ook in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.