Vader en dochter opgesloten voor mishandeling en diefstal.

De 33-jarige M.E. heeft in de avond van vrijdag 3 augustus de 23-jarige vriendin van haar vader mishandeld en goederen van haar weggenomen.
Volgens verklaring van de aangeefster/benadeelde was zij op het werk toen M.E. haar kantoor binnen stormde om haar rekenschap te vragen over het feit dat zij geen einde wilde brengen aan de liefdesrelatie met haar 50-jarige vader.
De twee vrouwen geraakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. Tijdens het gevecht vielen de oorbellen en een pruik van de aangeefster uit haar uniformzak. Die goederen zijn door M.E. meegenomen toen zij de plaats verliet. 23-jarige vrouw deed naderhand aangifte van mishandeling en diefstal contra M.E. bij de politie van het ressort Flora.
Op zondag 12 augustus deed M.E. aangifte van mishandeling tegen haar 50-jarige vader M.A. bij de politie van het ressort Centrum. Haar vader werd dezelfde dag ontboden en aangehouden voor mishandeling. M.A. verklaarde onder andere dat zijn dochter zijn buitenvrouw had mishandeld en ook spullen van haar had weggenomen.
Voorts dat er daarvan aangifte was gedaan op het politiebureau van het ressort Flora. Vader en dochter zijn hangende de onderzoekingen in verzekering gesteld. De vader ter zake mishandeling en de dochter ter zake mishandeling en diefstal.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.