Vader dreigt school in brand te steken

De politie van Santodorp heeft op donderdag 8 oktober de 35-jarige Bert M. aangehouden nadat hij de schoolleiding van de openbare school te Sunnypoint heeft bedreigd. Op school heeft zich op woensdag 7 oktober een geval voorgedaan waarbij de negenjarige zoon van de verdachte van de trap is gevallen.

Hij speelde met een andere leeftijdsgenoot toen hij per ongeluk moet zijn gevallen van de trap. De jongen liep een knieblessure op. Bert bracht  zijn zoon naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waarbij  hij drempelkosten moest betalen. Bij terugkeer  van SEH begaf  Bert zich naar de ouders van het andere kind en vroeg om het geld dat hij had betaald. Bert eiste SRD 150 als vergoeding van de drempelkosten en de andere kosten die hij gemaakt heeft om zijn zoon naar de dokter te kunnen brengen. De moeder gaf hem het geld wat hij gevraagd had.

Donderdag 8 oktober bracht Bert zijn kind in de ochtenduren naar school. Hij begaf zich naar de schoolleiding en deed de uitspraak dat hij de school zou afbranden indien zijn kind nog een keer komt te vallen door toedoen van een andere. Verder dient de schoolleiding hem  SRD. 1000 te betalen als vergoeding voor hetgeen zijn kind is overkomen.

Zowel de moeder die bedreigd was geworden alsook de schoolleiding deden aangifte van bedreiging en afpersing. 

Hangende het onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.