Vader die zoon met de dood bedreigd door politie Livorno aangehouden

De 45-jarige S.M. is op vrijdag 28 juni 2024 in de omgeving van zijn woonadres aan de Ceylonweg door de politie van het bureau Livorno aangehouden ter zake bedreiging.

Zijn zoon M.S. (17) deed eerder die dag aangifte tegen hem op het voornoemde politiebureau ter zake het gepleegde strafbaar feit. De jongen verklaarde aan de politie dat zijn vader S.M. die verslaafd is aan alcohol, hem ettelijke keren met de dood heeft bedreigd en jarenlang heeft mishandeld. Verder dat de aangever op diezelfde dag bezig was om het voertuig van zijn buurman te controleren, toen hij plotseling een hand van zijn vader op zijn schouder voelde. Ondanks hij een vrees heeft voor zijn vader, vroeg hij de man zijn hand weg te halen. Dit viel niet in goede aarde bij de vader en bracht zijn zoon een slag toe in zijn gelaat. Door de slag sijpelde er bloed uit de neus van de jongen en kan het slachtoffer door de slag ook niet goed zien. Hij werd voor medische behandeling door zijn moeder naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis gebracht en deed vervolgens aangifte tegen zijn vader.

De verdachte S.M. is hangende het onderzoek na afstemming met het Openbaar ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.