Vader brengt kinderen steekverwondingen toe

De 35-jarige Ashwien J. is vanochtend door de politie van Leiding 9A aangehouden voor onder andere poging tot  moord, poging tot doodlag of zware mishandeling. Hij wordt ervan verdacht zijn minderjarige kinderen M.J.,W.J. en R.J. met een mes in de buikstreek te hebben gestoken waardoor zij zwaar gewond raakten. Het gaat in deze om twee jongens en een meisje. Dit misdrijf moet de verdachte gisteravond laat hebben gepleegd in het huis waar hij met zijn kinderen woont. Na zijn daad riep hij zijn familie, die op hetzelfde erf woont, om te vertellen wat hij gedaan heeft. Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden bestaat ook het vermoeden, dat Ashwien de kinderen medicamenten heeft toegediend alvorens hun te steken met een mes.

Het mes waarmee het misdrijf gepleegd moet zijn is in beslag genomen. De verdachte heeft een verwonding aan zijn linkerpols. Hij gaf aan gepoogd te hebben zichzelf van kant te maken. Inmiddels is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bij de  kinderen van vermoedelijk acht, vijf  en anderhalf jaar oud is operatief ingegrepen. Zij liggen ter verpleging in het ziekenhuis. De zaak was in eerste instantie in onderzoek bij de politie van Leiding 9A. Intussen is de zaak voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.