Vaartuig overgedragen aan KPS

Een vertegenwoordiger van Yamaha Company Japan, Dhr. S. Suzuki heeft op vrijdag 21 oktober aan de Waterkant te Domburg een vaartuig overgedragen aan de Martieme politie van het Korps Politie Suriname (KPS).
De overdracht vond plaats in het kader van de veiligheid en ter bestrijding van de criminaliteit te water. Het KPS is niet alleen bezig met het bestrijden van de criminaliteit te land, maar ook te water. Het gaat in deze om een snelle boot die feestelijk in ontvangst werd genomen door de politie organisatie
Met de ingebruikname van het vaartuig werden korte toespraken gehouden door Dhr. Suzuki, vertegenwoordiger van Yamaha Company Japan, de wnd. directeur Operationele Diensten van het ministerie van Justitie en Politie, Dhr. P. Campagne, Directeur Beleidsvoorbereiding en Beheer, Commissaris van politie, R. Akkal en het wnd. hoofd Speciale Diensten, Hoofdinspecteur van politie, E. Hunte.
Verder waren ook aanwezig de kustwacht van Suriname, de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), de militairen, NV Havenbeheer Suriname, VSH United en leden van de bestuursdienst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.