“Update”verkeersongeval met zwaar gewonden

De 48-jarige Bisoenpersad R.is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Vanochtend reed hij in beschonken toestand in zijn auto over de Martin Luther King weg. Daarbij had hij mede inzittenden in zijn voertuig. De mede inzittenden waren de heer R.K. (38 jr), mevrouw U.O.(37 jr.) en de jongens S.O. en P.K. respectievelijk 15 om 11 jaar oud.

 De verdachte Bisoenpersad reed vermoedelijk met een hoge snelheid. Op een gegeven moment verloor hij de controle over zijn auto en ramde een elektriciteitsmast waarna zijn voertuig in de trens langs de weg terecht kwam. Alle mede inzittenden zijn zwaar gewond geraakt en ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Behalve dat de verdachte is opgesloten is zijn rijbewijs ook ingevorderd.

Vermeld dient te worden dat volgens de Rijwet de bestuurder van een voertuig of motorrijtuig  strafbaar  is als uit een ademanalysetest blijkt dat  hij een alcohol gehalte van minimaal 220 microgram per uitgeademde lucht heeft.  De rechter mag zo iemand de rijbevoegdheid ontzeggen tot maximaal 5 jaar. Bij de verdachte Bisoenpersad was de meeting ver boven het minimale.

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.