“Update”lijk aangetroffen in water voorraadbak

Uit het politie onderzoek is duidelijk geworden dat de man bekend als Richenel niet door misdrijf om het leven is gekomen. Hij is zelf gestapt in de water voorraadbak van een benzine station op de hoek van de Martin Luther Kingweg en de Latourweg. Hoogst waarschijnlijk om een bad te nemen. Die handeling is vast gelegd op de beveiligingscamera van het station. Enige tijd nadat Richenel in de water voorraadbak was gestapt werd die bak afgesloten met de daarvoor bestemde afsluitdeksel. Die handeling werd door iemand gepleegd die waarschijnlijk niet door had dat Richenel in de bak was gestapt. Toen men de volgende dag water uit de voorraadbak wilde putten werd het ontzielde lichaam ontdekt. Het is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat Richenel al overleden was toen het dekstel op de voorraadbak werd geplaatst.
Vermeld dient te worden dat de water voorraadbak niet van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij is en dat die niet is aangesloten op de waterleidingnet van deze maatschappij.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.