Update: Zwaar gewonden bij aanrijding aan de Martin Luther Kingweg; mede inzittende in het ziekenhuis overleden

De 19-jarige mede inzittende M.S. is op dinsdag 14 november 2023 aan vermoedelijk de opgelopen verwondingen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramribo komen te overlijden.

M.S. zat als mede inzittende met zijn moeder in een personenauto toen zij op zondag 5 november 2023 betrokken raakten bij een aanrijding met een pick-up aan de Martin Luther Kingweg. De personenauto kwam vanuit de richting van Latour en ging naar de richting van Paranam, terwijl de pick-up bestuurder vanuit de richting van Paranam kwam, gaande richting het stadscentrum. Op een bepaald moment haalde de pick-up bestuurder een ander voertuig in en kwam bij die inhaalmanoeuvre in botsing met de personenauto. De inzittenden van beide voertuigen raakten gewond en werden voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide bestuurders waren in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwelmend middel.

Na medisch te zijn behandeld zijn twee van de gewonden heengezonden, terwijl de twee anderen, waaronder het slachtoffer M.S. en zijn moeder in het ziekenhuis werden opgenomen. M.S. werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, alwaar hij op 14 november 2023 het leven heeft gelaten.

De verkeersunit van Regio Paramaribo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.