Update: Voetganger die door een auto is aangereden en in kritieke toestand verkeerde in ziekenhuis overleden; doorrijder voortvluchtig

De 50-jarige D.M. alias “King” die in de morgen van zondag 24 maart 2024 door een personenauto aan de Ramdath Tewarieweg in het district Nickerie was aangereden, is op woensdag 27 maart 2024 in het Mungra Medisch Centrum (MMC) komen te overlijden.

De bestuurder van de personenauto is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter op het wegdek. Bedoelde bestuurder heeft zich nog niet aangemeld bij de politie.

De Verkeer Unit van Regio West is belast met het verdere onderzoek van deze aanrijding.

De politie doet een beroep op de automobilist van deze aanrijding zich aan te melden bij de politie van het politiebureau Paradise. Verder vraagt de politie ook aan de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de verblijfplaats van deze automobilist door te spelen aan de politie van voormelde bureau op het nummer 0236122, de gratis tip lijn op het nummer 179 of het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.