Update: Vissers beroofd monding Marowijne rivier

De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in de zeeroof van maandag 18 op dinsdag 19 juli nabij de monding van de Marowijne rivier heeft in tussen getuigen in deze zaak gehoord.

De politie van Albina kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een zeeroof nabij de monding van de Marowijne rivier.

De bemanningsleden van drie vissersboten zijn op die bewuste nacht door vijf gewapende en gemaskerde mannen overmeesterd.  Volgens bekomen informatie waren er tijdens deze overval ook twee doden te betreuren.

Uit getuigen verhoor is komen vast te staan dat de slachtoffers slechts bekend waren als Baby en Brayn. Intussen heeft een familielid bevestigd dat de familie opzoek is naar de 50-jarige Wayne Hopkinson die inderdaad met een groep was gaan vissen.

De getuigen, allen van  Guyanese komaf, geven aan dat de rovers vermoedelijk ook Guyanezen zijn en naar de richting van Frans-Guyana zijn uitgeweken. 

De politie is bezig met het verdere onderzoek.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.