Update: Vijf gewonden bij frontale botsing te Calcutta; 73-jarige bijrijder overleden

Update: Vijf gewonden bij frontale botsing te Calcutta; 73-jarige bijrijder overleden
Bij de frontale botsing tussen een terreinwagen en een personenauto op zaterdag 13 maart aan de Catharina Sophiastraat nabij kilometer 66, raakten vijfpersonen gewond.
De vijfgewonden werden per ontboden ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo. De 35-jarige D.B., zijnde de bestuurder van de terreinwagen werd na medische behandeling heengezonden. Zijn 73-jarige vader Ewald Blankendaal en de drie inzittenden van de Mark X waren niet aanspreekbaar en werden in kritieke toestand opgenomen in de ziekeninrichting.
De 73-jarige bijrijder Ewald Blankendaal bij wie er operatief moest worden ingegrepen is in de avond van woensdag 17 maart in de ziekeninrichting overleden.
De drie inzittenden van de Mark X zijn nog in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het is vooralsnog niet bekend wie de bestuurder was van de personenauto.
Het ontzielde lichaam van Ewald is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De politie van Calcutta is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.