Update: Vijf doden en acht gewonden bij zware aanrijding aan de Afobakkaweg; zesde persoon overleden in ziekenhuis

De 44-jarige Paulus Aidit die op de afdeling Intensive Care (IC) van het Academisch Ziekenhuis ter verpleging was opgenomen, is op zaterdag 12 december door de opgelopen letsels komen te overlijden.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar aanleiding van het veiliggesteld beeldmateriaal van het Command Center komen vast te staan dat de bestuurder die de autobus bestuurde uitweek naar rechts en op de rijhelft van de pick-up bestuurder kwam.
Om een frontale botsing te voorkomen verliet de pick-up bestuurder zijn rijhelft en week uit naar rechts. Op datzelfde moment kwam de bestuurder van de autobus terug op zijn rijhelft met als gevolg de botsing tussen beide voertuigen.
Zowel de pick-up als de autobus zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Vermeld dient te worden dat de bestuurder van de pick-up een fractuur aan zijn rechterarm heeft opgelopen. Zijn vrouw klaagde op de dag van de aanrijding van pijn op de borst, terwijl hun driejarig kind ongedeerd is gebleven. De politie van verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.
Het ontzield lichaam van Paulus Aidit is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.