Update: Verdachte die in waterput springt ter ontkoming aan aanhouding, verdronken. Lijk geborgen en in beslaggenomen

Het ontzielde lichaam van de 19-jarige D.E. is in de morgen van zondag 7 juli 2024 gesignaleerd en door de politie van Brownsweg geborgen.
Het ontzielde lichaam van D.E. was in eerste instantie in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) vrijgegeven aan de nabestaanden voor begrafenis.
Naderhand is in de avond van zondag 7 juli 2024 na het bekijken van videobeelden via socialemedia, door het O.M. het besluit genomen om het stoffelijk overschot van de porknokker hangende het onderzoek in beslag te nemen. De afdeling OPZ bij de politie zal op instructie van het Openbaar Ministerie het onderzoek verrichten om definitief vast te stellen dat er geen misdrijf in het spel is.
Indien ooggetuigen die ter plaatse waren, een bijdrage willen leveren aan dit onderzoek mag dat en wordt die bijdrage sowieso verwelkomd.
In dit onderzoek is van belang dat niet de schuld bewezen moet worden maar ook de onschuld van de aanwezige veiligheidsfunctionarissen ten ten tijde van het ongeval.
Public Relations KPS.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.