Update: Twee vrouwen dood gereden door roekeloze autobestuurder; verdachte meldt zich aan bij de politie

De 31-jarige autobestuurder Adensa D. (31) die  de twee voetgangers,   mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier (52) en de 56-jarige mevrouw Denise Noordzee, in de vroege ochtend van zaterdag 9 november heeft aangereden, meldde zich op maandag 11 november met zijn raadsman aan bij de verkeersunit van de regio Midden.

Deze autobestuurder reed de twee vrouwen aan de Indira Ghandi nabij de Hanna’slustweg aan en reed na zijn daad door. Mevrouw Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed, terwijl mevrouw Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis ten gevolge van de opgelopen letsels het leven liet.

De roekeloze rijder Adensa reed met zijn voertuig over het rijwielpad en reed de voetgangers die naast een stilstaande lijnbus tot de chauffeur stonden te praten aan. Het voertuig werd dezelfde dag achterhaald door de politie, maar de bestuurder was voortvluchtig.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de roekeloze chauffeur in verzekering gesteld. Vermeldenswaard is dat Adensa niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij geeft toe het voertuig te hebben bestuurd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.