Update : twee verkeersdoden genoteerd op oudejaarsdag

De identiteit van de twee personen die dinsdagmiddag 31 december 2019 ter plaatse om het leven kwamen bij een aanrijding op de Oost- West verbinding zijn bekend. Het gaat in deze om de 26-jarige Maikel Adjako en de 27-jarige Muriël Ajaw.
Bij deze aanrijding raakten de twee voertuigbestuurders gewond alsook enkele passagiers. De gewonden zijn: de 72-jarige Jacobus, P. de 22-jarige Lorenzo, A. Stephen, L.( 20), Nora, P. (54), de 50-jarige Carolina, P. en de 61-jarige Annie Pinas.
De 22-jarige bestuurder Lorenzo, A. verloor de controle over zijn auto en kwam op rijhelft van zijn tegenligger terecht met als gevolg de aanrijding. De tegenligger was op dat moment een autobus dat bestuurd werd door de 72-jarige Jacobus,P.
Zowel de gewonde passagiers als de bestuurders werden voor de komst van de politie door omstanders afgevoerd naar Albina om vervolgens naar Frans- Guyana overgebracht te worden voor het verkrijgen van medische hulp. De 61-jarige passagier Annie, Pinas overleed op woensdag 1 januari 2020 in een ziekeninrichting te Frans-Guyana.
Mevrouw Annie, Pinas is de eerste verkeersdode voor het jaar 2020 voor wat ons land betreft.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.