“Update” twee buitenlanders omgekomen in het verkeer te Saramacca

Uit het politie onderzoek met betrekking tot de dodelijke botsing gistermiddag, donderdag 8 november, op de Coppenameweg in het district Saramacca, is het volgende naar voren gekomen:
De Guyanese personenautobestuurder Patrick Toelsi reed, samen met de heer Frank Manning, over de Coppenameweg komende vanuit de richting Boskamp en gaande naar de richting van Paramaribo; terwijl de vrachtwagen bestuurder vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.
Ter hoogte van kilometer 69 kwam Toelsi met zijn voertuig op de rijhelft van de vrachtwagen terecht toen hij een bocht naar rechts beschreef. Het gevolg was een nagenoeg frontale botsing tussen deze twee voertuigen. Na de botsing kwamen beide voertuigen in een langs de weg lopende goot terecht. Voordat de vrachtwagen in de goot terecht kwam ramde het een elektriciteitsmast.
Patrick, Toelsi en de mede inzittende Frank, Manning zijn ter plaatse overleden; terwijl de vrachtwagenbestuurder met de schrik is vrijgekomen. De vrachtwagenbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen voor sectie door de politie in beslag genomen.
Met de dood van deze twee mannen is de verkeersbarometer gestegen naar 66.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.