Update: rovers aangehouden door gespecialiseerde eenheid

Een gespecialiseerde eenheid van de politie heeft op maandag 9 november vijf zware criminelen aangehouden.

Na een achtervolging werden de rovers klemgereden, waarbij zij gelijk het vuur opende op de politie.

De politie beantwoordde het vuur en er ontstond een vuurgevecht. Twee politiemannen raakten daarbij gewond. De twee criminelen  Siegmund Struiken alias ‘Siekie’ en Melvin Tob alias ‘Stupie’ zijn dodelijk geraakt.

Errol S. alias Airco; Steven B. alias Sriba en Anthony Ch. zijn per ontboden ambulance afgevoerd en onder politie bewaking opgenomen in een ziekeninrichting.

Volgens berichten uit de media wordt er aangegeven dat er nog een derde dode is. Deze informatie is niet juist.  Er is geen sprake van een 3e dode.

Het onderzoek leidde de politie naar verschillende adressen waar nog twee verdachten,  Gerald A. en Armand J. ,  zijn aangehouden.

 Materiaal dat door de criminelen werd gebruikt is in beslaggenomen waaronder gasflessen die gebruikt worden bij het openbranden of snijden van metaal. Vanwege het aangetroffen materiaal vermoed de politie dat deze bende zich aan meerdere strafbare feiten schuldig heeft gemaakt.

 Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.