Update: RBTP houdt verdachte poging beroving aan: tweede verdachte door Recherche Paramaribo in de kraag gevat

Medewerkers van de recherche van Regio Paramaribo hebben in het kader van “Operatie Zero Tolerance”, na intensief speurwerk de tweede verdachte B.T (20) op woensdag 17 april 2024 in de kraag gevat. Zijn broer A.T. is in de vroege ochtend van zaterdag 13 op zondag 14 april 2024 door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.
De gebroeders A.T. en B.T. hebben op vrijdag 5 april 2024 gepoogd een voertuig op een adres in het ressort Centrum weg te nemen. De aangeefster had haar voertuig voor de poort geparkeerd om die vervolgens dicht te maken. Bij die gelegenheid zag zij hoe twee gemaskerde mannen gekleed in het zwart naar haar voertuig renden. Hierdoor haastte zij zich naar haar voertuig en raakte daarbij in een worsteling met één van de mannen. Het gelukte haar de contactsleutel van de auto weg te halen, waarbij één van de verdachten pepperspray in haar gezicht spoot. Het slachtoffer gilde luidkeels, waardoor de twee mannen direct op de vlucht sloegen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte B.T eveneens hangende het verder onderzoek door de politie in verzekering gesteld.
De Recherche van Regio Paramaribo zet het onderzoek voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.