Update: Politie Brokopondo pleegt invallen en houdt drugsverkoopster aan

De politie van het ressort Brokopondo heeft op dinsdag 30 oktober in drie afzonderlijke woningen op Klaaskreek invallen gepleegd die resulteerde in de aanhouding van de vermoedelijke drugsverkoopster de 33-jarige Vanessa S. Er was ook informatie dat op de inval locatie gestolen goederen bewaard werden.

In de tweede woning is niets ter zake dienende aangetroffen. Bij de inval in de derde woning zijn goederen die vermoedelijk van misdrijf afkomstig zijn aangetroffen en ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen door de politie. De goederen die in beslag zijn genomen zijn: twee waterpompen en twee grote bakken met meer dan honderd soorten gereedschappen. Eén van de benadeelden heeft een deel van de gereedschappen, herkend als zijn eigendom.

In het verlengde van de aangetroffen gestolen goederen zijn twee verdachten: Rine K. oud 45jaar en Filiciano, J.oud 35 jaar aangehouden en opgesloten voor onder andere diefstal doormiddel van braak. Met de aanhouding van deze twee mannen zijn vijf strafbare zaken opgelost. Sieraden die bij inbraken buitgemaakt waren zijn terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.