Update: Nog 2 verdachten en 3 helers aangehouden bij inbraak op politieafdeling die is ondergebracht te domeinkantoor; helers heengezonden

Rechercheurs van regio Paramaribo hebben enkele dagen na de aanhouding van de twee verdachten Desire B. en Jerrel F., nog twee andere manspersonen V. en M. in de binnenstad aangehouden.
Deze vier manspersonen die geen vaste woon- en of verblijfplaats hebben worden ervan verdacht in de nacht van zondag 31 oktober op maandag 1 november te hebben ingebroken op eerder genoemde politieafdeling. Uit het onderzoek kwamen drie helers in beeld. Deze werden in de week van 7 november opgespoord en aangehouden. Op de drie helers zijn drie lap tops aangetroffen en in beslag genomen. De andere buitgemaakte zaken zijn nog niet achterhaald.
De twee verdachten, V. en M. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie eveneens door de politie ingesloten, terwijl de helers na te zijn verhoord, zijn heengezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.