Update: Narcotica Brigade onderschept ongeveer 50 kilogram drugs, nadat drugshonden aanslaan op auto-onderdelen; één verdachte aangehouden

De partij drugs die op donderdag 11 april na bekomen informatie door de Narcoticabrigade in samenwerking met de Narcotics Intelegent Unit (NIU) en de douane recherche op een adres aan de Uraniumstraat in het ressort Flora is ondergeschept heeft een totaal gewicht van ongeveer 50 kilogram.


De drugs zat verstopt in auto-onderdelen en wel in gearboxen en vliegwielen en waren op dat adres opgeslagen om verscheept te worden via Nigeria naar Hong Kong. De douane ambtenaar die ter plaatse was voor de lading vroeg om assistentie van de Hondenbrigade, aangezien het bevreemding opwekte. De speurhonden sloegen aan, waarna de Narcotica Brigade werd ingeschakeld. De gearboxen werden geopend als ook de vliegwielen en werd het verderfelijke spul aangetroffen.


In deze zaak is er voor alsnog één verdachte door de politie aangehouden, waarna hij is overgebracht naar het politiebureau, alwaar de verdachte bij een Hulp Officier van Justitie zal worden voorgeleid.

De Narcotica Brigade onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.