Update: Moord Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. bij aankomst in een boot langs de oever van de Nickerierivier in de boeien geslagen. Het tweetal was vermoedelijk vanuit Brazilië afgereist naar Guyana en via de Back-Track route teruggekeerd naar Suriname. Beide verdachten werden conform geplaatste opsporingsberichten overgebracht naar het politiebureau en direct voorgeleid, waarna zij na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) in verzekering zijn gesteld. Het onderzoek voortzettend werden op hun aanwijzing nog vier andere verdachten in Paramaribo in de kraag gevat. Ook dit viertal is na te zijn overgebracht naar het politiebureau direct voorgeleid en na afstemming met het O.M. eveneens in verzekering gesteld. Een zevende verdachte meldde zich op donderdag 17 mei 2024 met zijn raadsman aan op het politiebureau en deze werd terstond aangehouden, voorgeleid en eveneens na overleg met het O.M. in verzekering gesteld.

Deze zeven manspersonen worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest in de zaak van de Tweekinderenweg, alwaar een 78-jarige man om het leven is gebracht.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.