“Update” man neergeschoten en beroofd

Op woensdag 12 december is Rosano, B. aangehouden door het Arrestatie Team (A.T.). Rosano wordt ervan verdacht mede betrokken te zijn geweest bij de beroving van een ondernemer voor een winkel, nabij de hoek van de Tout Lui Fout weg en de Badriweg. Daarbij is de 34- jarige ondernemer in zijn been geschoten.
Bij deze beroving is een tas inhoudende grote geldbedragen in Amerikaanse- en Surinaamse dollars buit gemaakt. De criminelen hebben ook de sieraden een zaktelefoon en een vuist vuurwapen van de ondernemer weggenomen. Voordat de criminelen de eigendommen van de ondernemer weg namen schoot een hunner hem in zijn rechterbeen.
In het bezit van Rosano is een geldbedrag in SRD en US dollars aangetroffen en in beslag genomen door het AT. Vervolgens heeft het A.T. Rosano en het in beslag genomen geld overgedragen aan de collega’s van de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is belast met het onderzoek van deze berovingszaak.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Rosano achter slot en grendel gezet. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.