Update lijk vermoedelijk omgebrachte man achtergelaten in de Magnesiumstraat; verdachte aangehouden

De 20-jarige Sarafina M. alias ‘Sara’ is op maandag 27 april aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Deze jonge vrouw is nauw betrokken geweest bij het om het leven brengen van de 48-jarige Jeetindra, Sohan, wiens lijk op zaterdagmorgen 25 april vanuit een auto geduwd was op de rijbaan in de Magnesiumstraat
Sarafina en haar 21-jarige vriend Franky, J. die eerder was aangehouden en opgesloten, hebben bekend dat zij samen het strafbaar feit gepleegd hebben.
.
Het slachtoffer Sohan, die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina gebeld om een taxi rit te rijden. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky. Volgens afspraak werd zij opgehaald door het slachtoffer waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie alwaar Franky werd opgehaald. In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky gestoken met een mes en wel zodanig dat hij dood ging.
Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in; alwaar zijn lijk uit de auto werd geduwd de rijbaan op. Vervolgens reden Sarafina en Franky weg met de auto van Sohan. Het motief voor het plegen van de criminele daad is nog niet helemaal duidelijk voor de politie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.