“Update” Lijk 12-jarig meisje in woning aangetroffen

Uit het politie onderzoek op het adres aan de Weltevredenweg is naar voren gekomen, dat het 12-jarig meisje sedert haar geboorte een psychische en lichamelijke beperking had en dat zij kort van gestalde was. Verder blijkt dat al haar huisgenoten zwak begaafd zijn waaronder haar grootmoeder die voor haar zorgde. De moeder van het meisje woont op een andere plek.
Op donder 23 augustus kwam haar moeder op bezoek en nam daarbij een onaangename geur waar komende vanuit slaapkamer van haar dochter. Samen met een buurvrouw ging de moeder van het meisje de slaapkamer binnen en trof haar ontzielde lichaam op haar bed aan.
Zij schakelde toen de politie in die het lijk in beslag nam voor sectie. Sectie heeft uitgewezen dat er geen misdrijf in het spel is. De daarvoor in aanmerking komende huisgenoten zijn door de politie verhoord waarna zij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, zijn heen gezonden.
Het ontzielde lichaam van het meisje is voor begrafenis afgestaan aan haar moeder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.