Update: jonge vrouw om het leven gebracht

In het verlengde van de levensberovingszaak van Chenel van der Bok heeft de politie nog een persoon als verdachte aangemerkt en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.
Het betreft in deze een familielid van het slachtoffer de 51-jarige Marijke, F. Deze verdachte woont op hetzelfde adres waar het strafbaar feit gepleegd is. Marijke, F. is de persoon die het ontzielde lichaam van Chenel in de woning aan trof. De 34-jarige Orpheo, F. en de 28-jarige Dwight, P. zijn inmiddels ook in verzekering gesteld. Dwight, P. is een politie rekruut.

Met betrekking tot een filmpje dat op de sociale media geplaatst is waarbij het ontzielde lichaam van het slachtoffer te zien is wil de politie duidelijk maken, dat zij op dat stuk ook bezig is met een onderzoek en dat als blijk dat een politieambtenaar daar verantwoordelijk voor is die ambtenaar een zware disciplinaire straf mag verwachten. De zwaarste disciplinaire straf bij de politie is oneervol ontslag.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.