Update: Ingestorte goudmijn te Brokopondo, 15 personen verongelukt en 1 in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen

Met betrekking tot het geval van 21 pasie in het Matawai gebied, waarbij een schacht van een goudmijn te Brokopondo is ingestort, zijn er 15 personen verongelukt en 1 slachtoffer dat in kritieke toestand op de afdeling Intensive Care van een ziekenhuis is opgenomen. Inmiddels zijn zes (6) van de ontzielde lichamen geïdentificeerd en is het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Nabestaanden of zij die de getroffen goudzoekers hebben gekend worden opgeroepen zich vanaf woensdag 22 november 2023, omstreeks 09.00 uur v.m. met een identificatiebewijs van de slachtoffers in verbinding te stellen met de afdeling Kapitale Delicten die ondergebracht is op het politiebureau van Nieuwe Haven en te bereiken is op de telefoonnummers 403252 / 403645.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.