Update: Elf-jarige voetganger dodelijk aangereden; bestuurder doorgereden

De 26-jarige autobestuurder S.S. die op dinsdag 12 januari de 11-jarige Djuraino Pinas aanreed en vervolgens doorreed, heeft zich op donderdag 14 januari met zijn raadsman aangemeld op de afdeling Verkeer van Regio Midden.
S.S. verklaarde bij de voorgeleiding dat hij op voornoemde dag over de Mawakaboweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Verlengde Nieuw Weergevondenweg, gaande in de richting van Welgedacht C. Ter hoogte van de Frederikshoopweg zag hij op een bepaald moment één jongeman de straat oversteken. Bij het naderen van die jongeman zag hij plotseling een tweede persoon de weg opkomen en reed daarbij het 11-jarig verkeersslachtoffer aan.
Uit vrees reed hij door en vervolgde zijn weg naar zijn vriendin. Hij hield zijn vriendin hetgeen hem was overkomen voor, die hem vervolgens adviseerde zich bij de politie aan te melden. Aangezien hij niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, deed hij dat niet.
Op aanwijzing van S.S. zal het voertuig ten behoeve van het politioneel onderzoek in beslag worden genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de autobestuurder S.S. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.