Update: duorijdster laat leven bij verkeersongeval; bromfietser, veroorzaker aanrijding

Bij het verkeersongeval in de avond van vrijdag 13 oktober 2023 aan de Coesewijnestraat ter hoogte van het vliegveld Zorg en Hoop heeft de 61-jarige duorijdster N.N. ter plaatse het leven gelaten.

Het voorlopige onderzoek van de politie van het bureau Flora heeft uitgewezen dat zowel de bromfietser met zijn duorijdster als de autobestuurder M.S. (21) over de Coesewijnestraat reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Mr. J. Lachmonstraat gaande naar de richting van de Marowijnestraat. Ter hoogte van de Doekhieweg-Oost, beschreef de bromfietser die op het rijwielpad reed een rechtse bocht naar de richting van de Doekhieweg-Oost zonder voorrang te hebben verleend aan het rechtdoorgaand verkeer over de Coesewijnestraat. De automobilist M.S. probeerde bij die gelegenheid uit te wijken, maar reed de bromfietser van achteren aan met als gevolg de aanrijding. M.S. die ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwlmende middel verkeerde is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Een ingeschakelde arts heeft officieel de dood van de vrouw vastgesteld.

Het verdere onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.