Update dubbele moord Oelemarie

De politie van regio Oost kreeg op dinsdag 28 juni melding van een dubbele moord in het  Oelemarie gebied.  De 53-jarige Maria Martins Silva Da Silva en  Melvin Fraser (31) zijn door  Puperhart Arturo Melito alias “LAW”( 24) om het leven gebracht. Op last van de Procureur Generaal is er een opsporingsbericht uitgevaardigd tegen deze verdachte.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte de vrouw vermoedelijk heeft verkracht en haar gezicht heeft dichtgedrukt,  waardoor zij is overleden. Melvin Fraser die de handelingen  Arturo  heeft  gezien, is door de dader doodgestoken. 

Arturo die eerder bij een goudonderneming in het zelfde gebied had gewerkt  ging daarnaar toe  en wist een meer-schoten wapen te bemachtigen, waarmee hij enkele schoten loste in de omgeving van een winkel in het zelfde gebied. Hij maakte een vat brandstof en een korjaal buit en vluchtte  daarmee via de  Oelemarie rivier verder.

Eenheden van de politie zijn nog steeds in het gebied om de verdachte op te sporen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de lijken die zijn overgevlogen naar Paramaribo, in beslag genomen voor obductie.

De zaak is voor verdere onderzoek overgedragen naar de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.