Update: Bromfietser aangereden door autobestuurster met vervallen rijbewijs; bromfietser overleden in het ziekenhuis

De 65-jarige bromfietser Nandkisoor Jiawan is op woensdag 5 februari in het Mungra Medisch Centrum Nickerie (M.M.C) overleden. De heer Nandkisoor werd op dinsdag 28 januari aangereden door de autobestuurster N.S. waarbij hij per ontboden ambulance werd afgevoerd naar het M.M.C, alwaar hij ter verpleging in de ziekeninrichting was opgenomen. Het slachtoffer had volgens de behandelende arts een schedelbasis- en een rib fractuur opgelopen.
De politie van het bureau Nickerie kreeg op dinsdag 28 januari de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. De aanrijding had plaats gevonden op de kruising van de Drs. Abel- en de Gouverneurstraat tussen een personenauto en een bromfiets.
De autobestuurster N.S. die als de veroorzaker is aangemerkt, werd op woensdag 29 januari voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Haar rijbewijs is sinds 14 augustus 2019 vervallen. Intussen is de veroorzaker in vrijheid gesteld.
Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.