Update: Acht gewapende en gemaskerde mannen plegen beroving te Afobaka; verdachten vooralsnog voortvluchtig; boot teruggevonden

De boot van de bootsman A. waarmee de acht gewapende en gemaskerde mannen na de beroving ervan door gingen, is op dinsdag 24 oktober 2023 te Kasjoe eiland terug gevonden.

De politie van het bureau Brownsweg die op 24 oktober 2023 omstreeks 14.00 uur n.m. de melding kreeg dat de boot in de omgeving van Kasjoe eiland was gesignaleerd, deed samen met leden van het Arrestatieteam (AT) de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren bedoelde boot en de buitenboordmotor van de bootsman A. te Kasjoe eiland in de omgeving van Dam 4 aan. De buitenboordmotor blijkt defect te zijn, waardoor het niet start. Het vermoeden bestaat dat de verdachten richting Mamaini zijn vertrokken of naar de richting van Musa Pasi hun vlucht hebben voortgezet. Nadere bijzonderheden volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.